Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy igazi újságíró a Bács-Kun Sport honlap szerkesztőségében. Megújult a honlap - logoja...

2015.06.05

a-profi-es-a-szorgos-hangya.jpg

Megújult a Bács-Kun Sport weboldal – logoja. Egy igazi irányító újságíró a honlap szerkesztőségében.

A sportból vett példa szerint és ez a sportág legyen, mondjuk a kézilabdasport, még az Ászok közé is kell egy ÁSZirányító, mint volt Kecskeméten az NB I/B Keleti Csoportjában, a 2014-2015-ös bajnoki évben kis híján bajnoki címet elérő CSAPATnál.

Oda meg, ahol csak szorgos hangyák dolgoznak, pláne kell egy irányító.

Oda meg, ahol a szorgos hangyák véletlenül sem említhetők többes számban, elengedhetetlen - lenne. Na, ez a hely a Bács-Kun SportBÁCSalmás, KUNbaja és Környéke – Internetes Sportmagazin.

Az elektronikus újságírásé a jövő – vallja ezt a Bács-Kun Sport honlapját eszmeileg erősítő Fundák Annamária is, aki a kézilabdasport magas fokú művelése mellett, civilben a Nullker, „Budapest Alapja” Hírportál újságírója is. Azok közé tartozik, - és nincs egyedül - aki civil pályafutását nem volt hajlandó feladni azért, hogy az új bajnokságban, egy új edzővel, a napi kettő, heti tíz edzésen, az idei ezüstérmet addig csiszolják, amíg az arannyá nem változik. Nos, nincs kétségem afelől, hogy Fundák Annamária hamarosan talál csapatot magának, talán már ez a probléma meg is oldódott, nem tudom.

Viszont amíg nem derül ki, hogy munkája mellett, 5-7 edzés vállalásával, az érte versenyre kelő csapatok közül melyik lesz a győztes – abszolút nem csodálkoznák azon, ha a Bp. Vasas bajnoki címre törő együttesénél kötne ki, ahol a sikerkovács Csík János lesz az új bajnoki évben az edző - addig a Bács-Kun Sport leigazolja.

Tehát, amíg ez nem derül ki, hogy mely csapatnál folytatja pályafutását, a Bács-Kun Sport, ha sajnálatos módon a gyakorlatban nem is teheti meg, de Vele és a fentebb említett okok miatt az ezüstérmes csapatból távozókkal együtt érezve, szolidaritásból, a honlapot működtetők létszámát megduplázza. Fundák Annamáriát a soraiba veszi… A vízhordó mellé kell egy igazi profi irányító…

Vízhordó