Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új hely régi szlogen és eredményesség... Sprint SE 2012: 10 arany, 6 ezüst, 8 bronz

2013.03.14

sportok.jpgA Sprint SE 2012 utolsó hónapjában is mozgalmas heteket élt át - erről Tanács Attila a Sprint SE elnöke számolt be, rövid bácsalmási tartózkodása alatt. – Az asztaliteniszezők foglalkozásait Bartuc Zsolt vezeti. Mint kiderült, a judosok is ide költöztek, és már itt folynak az edzések Tanács Attila sportedző (I. dan), Piukovics Tamás sportedző (I dan) és Páncsics Zoltán sportoktató (I dan) vezetésével. Az edzések helyszíne új, viszont a szlogen a régi: „Legalább esni tanulj meg!”

Regionális bírótovábbképzés, Bácsalmás – 2012. december 1. A dél-magyarországi régió székhelye adott otthont a kötetlen jellegű versenybírói szemináriumnak. A bácsalmásiakon kívül kalocsai, homokmégyi, szegedi és makói sporttársak vettek részt az évzáró összejövetelen.

Judoedzés, Bácsalmás – 2012. december 4. A bácsalmási judo szakosztály új edzőterembe költözött. Az edzések helye a Rákóczi úti iskola tornaszobája lett, ahol 17.00-19.00 között folynak a tréningek.

3-2-1. kyu regionális övvizsga, Baja – 2012. december 5. A régiós klubok összevont övvizsgáján Tanács Attila titkárként vette ki a részét a sikeres lebonyolításban.

Mikulás nap, Bácsalmás - Mélykút – 2012. december 6., 8. A bácsalmási és mélykúti dzsúdósokat is meglátogatta a Mikulás az edzésen, és az éves kitartó teljesítmények fejében csokival ajándékozta meg a gyerekeket.

Magyar Judo Szövetség küldöttgyűlés, Budapest – 2012. december 16. A londoni olimpiai ciklus utáni tisztújító küldöttgyűlést a budapesti Magyar Sport Házában rendezték. A Bácsalmási Sprint SE képviseletében Tanács Attila szavazott a következő négy évre jelölt személyek megválasztása során.

Évzáró edzés, Bácsalmás – 2012. december 20. A 2012. év utolsó edzését december 20-án tartottuk Bácsalmáson, és több fotóval megörökítettük az eddig elért eredményeket. A fényképekre érmek, oklevelek, plakettek és más judós relikviák kerültek rá.

Egyesületi övvizsga, Foktő – 2012. december 22. A foktői judo szakosztály övvizsgájára vizsgáztatóként kapott meghívást Tanács Attila, akit immár második alkalommal láttak vendégül a Duna menti faluban.

Sprint-mérleg: A 2012. évben 10 versenyen vettek részt a Sprint SE versenyzői, amelyeken 10 arany, 6 ezüst és 8 bronz, 2 ötödik és 1 hetedik helyezés volt az egyesület termése a különböző meghívásos, regionális és országos versenyeken. A versenyzők felkészítői: Tanács Attila sportedző (I. dan), Piukovics Tamás sportedző (I. dan), Páncsics Zoltán sportoktató (I. dan) volt.

13.03.08.-sprint-gyujtemeny-2012..jpg

- Köszönjük az egész éves anyagi és erkölcsi támogatást segítőinknek – Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató, Bácsalmási Kistérségi Többcélú Társulás Rákóczi úti Általános Iskola, Bácsalmás Város Önkormányzata, Bácsalmási Lapok - Vadai Henrietta, PRO-SPORT – Prókai Károly, Petőfi Népe – Juhász Jenő, Fiedler Közösségi Ház, Négy Évszak Tours Kft. Tataháza, Magyar Szikvízüzem Tataháza, Judoinfo.hu, Bajai Judo Club, Hunyadi János Általános Iskola Jánoshalma, Szent Anna Általános Iskola Jánoshalma, Szvetnik Joachim Általános Iskola Mélykút, Bácskai ÁMK Tataháza, Petőfi Sándor ÁMK Madaras. – zárja összegzését Tanács Attila a Sprint SE elnöke.

pro-sport

 

A mappában található képek előnézete Sprint SE 2013. I-II. hónap

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Eco Slim Vélemények és ajánlások

(EllaCrampton, 2018.11.17 17:43)

Szeretném megkérdezni,használhatom -e,ha allergiás vagyok az eperre. Mivel eper kivonatot is tartalmaz az Eco Slim csepp. Ha ön túlsúlyos, fogyni gyorsan, könnyen, meg kell próbálnia a kábítószer – Eco Slim. Az arány, amely termel fogyás Magyarország magas, amikor az alacsony kalóriatartalmú étrend, a rendszeres testmozgást, amellett, hogy a gyógyszer szedését. <a href=http://infazavr.org/megvasarolhato-a-recardio-gyogyszertarban-magyarorszagon-termek-teszt-tapasztalatok-ertekelesek-es-velemenyek.php>http://infazavr.org/megvasarolhato-a-recardio-gyogyszertarban-magyarorszagon-termek-teszt-tapasztalatok-ertekelesek-es-velemenyek.php</a> Természetes összetevők kiválasztott állapotban, tiszta optimális koncentrációban pedig, amellett, hogy garantálja, hogy nem tapasztal mellékhatások. Hogyan kell szedni, mert egészen egyszerűen nem akadályozhatja, de a bőrre. Csak az kell, hogy egy kis darabot, majd elterjedt, lágy, körkörös masszázs az érintett területen. Észre fogod venni, hogy gyorsan felszívódik, majd hagyja, hogy egy gyengéd, kellemes érzés a területen.