Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cselgáncs

Cikkek

Piukovics Nóra a Dzsungel judo alkotásával ezüstérmes a budapesti Európa-bajnokságon

2013.05.14

A Bácsalmási Sprint SE Judo szakosztály eddigi működésének a megkoronázását jelentő esemény zajlott 2013. április hónapban Budapesten: itt rendezték meg a Felnőtt Judo Európa-bajnokságot, amelyen az egyesület két jeles tagja is részt vett: Tanács Attila közreműködőként segítette a kontinens bajnokság sikeres lebonyolítását, Piukovics Tamás pedig a Magyar Judo Szövetség vendégeként szemlélte az eseményeket. A versenyzők sem tétlenkedtek, hisz Piukovics Nóra Budapesten az EB-n ezüst-, Pakson viszont már aranyérmes teljesítményt nyújtott, de versenyzőtársai is kitettek magukért. Sportdiplomáciai sikerként értékelhetjük, hogy Tanács Attila mellett, ma már Pásztor Bence is egyre több megbízást kap bírói feladat ellátására...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cselgáncs | Fényképek: Cselgáncs | Hozzászólások: 0

Tanács Attila és Piukovics Tamás a Judó Európa-bajnokságon

2013.04.29

Bácskai, még közelebbről bácsalmási judósok is jelen voltak a 2013. április 25-én kezdődött és április 28-án végződött felnőtt judo Európa-bajnokságon Budapesten. A Budapest Sportarénában lezajlott eseményen, Tanács Attila és Piukovics Tamás, a két jeles szakember, mint bácsalmási közreműködő és VIP vendégként szemlélték az eseményeket.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cselgáncs | Fényképek: Cselgáncs | Hozzászólások: 0

Alvin és a Mókusok – Magyar Adél, Piukovics Nóra – bajnokok!

2013.04.16

A szlogen a régi: „Legalább esni tanulj meg! A jó eredmények viszont újak! A Sprint SE cselgáncsozói közül Tóth Alvin, Magyar Adél és Piukovics Nóra, a hosszú téli időszak alatt zajló felkészülést követő versenyeken, első helyen végeztek. Utóbbi például kétszer is a dobogó legfelső fokára állhatott, de további szép eredményeket értek el a Sprint SE és a tompai judokák is, a Baján, Solton és Kiskőrösön lezajlott versenyeken.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cselgáncs | Fényképek: Cselgáncs | Hozzászólások: 0

Sprint SE: a szlogen a régi - Legalább esni tanulj meg!

2013.03.17

Bácsalmáson, az idei év sem indult rosszul az asztalitenisz és cselgáncs szakosztályt működtető Sprint SE életében – ez derült ki az egyesületi elnök, a regionális szövetségi titkár, nem mellékesen sportedző és bíró beszámolójából Budapest és Cegléd között éppen Bácsalmáson tartózkodva. Örvendetes módon új település, Bácsalmás, Tompa és Mélykút után, immár Tataháza is bekapcsolódott a bácskai judo-képzésbe. Tataházán, ha a fiatalok eddig is gyakran megfordultak a könyvtárban, akkor a látogatások száma csak szaporodni fog, ugyanis itt zajlanak az edzések is. Sikeresen lezajlottak az első versenyek és övvizsgák, de az országos, majd a régiós bírótovábbképzések, nem különben a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség Küldöttgyűlése is. A Sprint SE asztaliteniszezői viszont egyelőre országjárás helyett, háziversenyen mérték össze tudásukat..

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cselgáncs | Fényképek: Sprint SE 2013. I-II. hónap | Hozzászólások: 0

Új hely régi szlogen és eredményesség... Sprint SE 2012: 10 arany, 6 ezüst, 8 bronz

2013.03.14

A Sprint SE 2012 utolsó hónapjában is mozgalmas heteket élt át - erről Tanács Attila a Sprint SE elnöke számolt be, rövid bácsalmási tartózkodása alatt. – Az asztaliteniszezők foglalkozásait Bartuc Zsolt vezeti. Mint kiderült, a judosok is ide költöztek, és már itt folynak az edzések Tanács Attila sportedző (I. dan), Piukovics Tamás sportedző (I dan) és Páncsics Zoltán sportoktató (I dan) vezetésével. Az edzések helyszíne új, viszont a szlogen a régi: „Legalább esni tanulj meg!”

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Cselgáncs | Fényképek: Sprint SE 2013. I-II. hónap | Hozzászólások: 1